کرمانشاه- نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی کردی و سوغات شهر کرمانشاه است که به ویژه در مراسم و جشنها از آن استفاده میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، در تهیه شیرینی نان برنجی که شهرت خاصی در میان ایرانگردان و ایرانیان دارد از آرد برنج، آرد گندم، پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و روغن کرمانشاهی استفاده میشود. نان برنجی انواع گوناگونی دارد که از آن میان میتوان به نان برنجی ساده با روغن کرمانشاهی و نان برنجی زعفرانی اشاره کرد.
نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی کردی و سوغات شهر کرمانشاه است.